Nieuws

14-12-2019: Wijziging gebruik rijhal voor ruiters/amazones die geen lid zijn van de vereniging per 1 januari 2020:

Op dit moment is het zo dat wanneer u als amazone/ruiter van buiten onze vereniging gebruik wilt maken van onze rijhal, dat u contact opneemt met het bestuur om een afspraak te maken. Wij reserveren dit dan in onze digitale agenda.

Met ingang van 1 januari gaan wij dit veranderen. Indien u dan gebruik wilt maken van onze rijhal, kunt u een digitale kaart voor 5 maal gebruik van de binnenbak aanvragen. U betaalt dan € 50,= en dan krijgt u een inlogcode waarmee u zelf op de digitale agenda in kunt loggen en dus zelf uw reservering in kunt plannen op een tijdstip dat u uitkomt. Nadat u 5 maal gebruik heeft gemaakt van de rijhal kunt u niet meer inloggen tenzij u opnieuw € 50,= overmaakt.

Verder verandert er qua regels niets. Dit houdt dus in dat als u hier gebruik van wilt maken er nog steeds met drie personen tegelijk in de bak gereden mag worden. In de praktijk komt dit echter nooit voor.

Indien u hier gebruik van wenst te maken kunt u een mail sturen naar psvdeverzameling@outlook.com. Hierin vermeldt u naam van de amazone/ruiter en de naam van uw paard.

Indien u de bak echt prive wilt reserveren zodat u zeker weet dat u alleen rijdt kan dat ook, maar dan liggen de kosten hoger. De kosten bedragen dan € 30,= per uur. Dit kunt u niet zelf inplannen, maar moet via het bestuur geboekt worden.


12-11-2019: Bixiewedstrijd op 12 januari 2020

Doe jij mee met onze Bixie dag? Deze is 12 januari 2020 in manege de Kamp in Haps. Deze dag wordt georganiseerd voor kinderen die lid zijn van de KNHS, maar óók voor kinderen die geen lid zijn van de KNHS of een vereniging!Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van Bixie de Verzameling.