Lidmaatschap

Je kunt lid worden van onze rijvereniging als je beschikt over een eigen paard of pony. Als lid volg je minimaal een clubles en ben/word je lid van de KNHS. Leden kunnen gebruik maken van onze rijhal. Hiervoor maken we gebruik van een digitale agenda. Bij de start van het lidmaatschap ontvang je de inloggegevens voor deze digitale agenda.

Winterkaart / 5-rittenkaart
Geen lid, maar toch graag gebruik maken van onze rijhal? Dat is mogelijk! In het winterseizoen kan in de periode van 1 oktober tot en met 31 maart een winterkaart aangeschaft worden. Met deze kaart krijg je toegang tot de digitale agenda en kun je in de bovengenoemde periode gebruik maken van onze rijhal. Liever af en toe gebruik kunnen maken van de rijhal? Dan is onze 5-ritten kaart misschien wel iets. Ook dan krijg je toegang tot de digitale agenda. Nadat de 5 reserveringen hebben plaatsgevonden, is het inloggen niet meer mogelijk. Uiteraard kun je daarna opnieuw een 5-ritten kaart afnemen.

Wanneer je van een van deze kaarten gebruik wil maken, mogen er tegelijkertijd maximaal 3 personen van de rijbak gebruik maken. In de praktijk komt dit zelden voor. Het is mogelijk de bak privé te reserveren, de kosten hiervoor liggen hoger, namelijk € 30,00 per uur. Je kunt dit niet zelf inplannen, dit wordt via het bestuur geboekt.

Wanneer je gebruik maakt van onze rijhal middels een winterkaart of een 5-ritten kaart is een lidmaatschap bij de KNHS niet verplicht. Het rijden is geheel op eigen risico.

Inschrijven / informatie tarieven
Hieronder vind je ons inschrijfformulier. Hierin staan alle tarieven vermeld. Door het formulier in te vullen en ondertekend naar ons te mailen wordt de gekozen optie in behandeling genomen. We nemen vervolgens zo snel als mogelijk contact met je op.

Toch nog vragen? Stuur een mail naar info@psvdeverzameling.nl en wij helpen graag verder.