Nieuws

Gebruik rijhal voor ruiters/amazones die geen lid zijn van de vereniging:

Indien u gebruik wilt maken van onze rijhal, kunt u een digitale kaart voor 5 maal gebruik van de binnenbak aanvragen. U betaalt dan € 50,= en na betaling krijgt u een inlogcode waarmee u zelf op de digitale agenda op onze website  in kunt loggen en dus zelf uw reservering in kunt plannen op een tijdstip dat u uitkomt. Nadat u 5 maal gebruik heeft gemaakt van de rijhal kunt u niet meer inloggen tenzij u opnieuw € 50,= overmaakt.

Ook hebben wij een winterkaart die geldig is van 1 oktober t/m 31 maart. Deze kaart kost € 165,= ongeacht of u hem in oktober of bijv. januari aanschaft. Ook hiervoor geldt dat u na betaling een inlogcode krijgt waarmee u zelf uw reservering in kunt plannen.

Als u van één van deze twee kaarten gebruik wilt maken mogen er nog steeds andere personen tegelijkertijd van de rijbak gebruik maken met een maximum van drie personen tegelijk. In de praktijk komt dit echter bijna nooit voor.

Indien u hier gebruik van wenst te maken kunt u een mail sturen naar secretariaat@psvdeverzameling.nl

 Hierin vermeldt u naam van de amazone/ruiter en de naam van uw paard.

Indien u de bak echt prive wilt reserveren zodat u zeker weet dat u alleen rijdt kan dat ook, maar dan liggen de kosten hoger. De kosten bedragen dan € 30,= per uur. Dit kunt u niet zelf inplannen, maar moet via het bestuur geboekt worden.


Bixiewedstrijd op 8 januari 2023

Doe jij mee met onze Bixie dag? Deze is 8 januari 2023 in manege de Kamp in Haps. Deze dag wordt georganiseerd voor kinderen die lid zijn van de KNHS, maar óók voor kinderen die geen lid zijn van de KNHS of een vereniging! Meer informatie volgt tegen die tijd.