Nieuws

Bixiewedstrijd

Doe jij mee met onze Bixie dag? Deze is 12 januari 2020 in manege de Kamp in Haps. Deze dagen worden georganiseerd voor kinderen die lid zijn van de KNHS, maar óók voor kinderen die geen lid zijn van de KNHS of een vereniging!

Wat heb je nodig? ✅Goede zin ✅Een A,B,C,D, of E pony ✅Minimaal een cap en rijlaarzen. Wedstrijdkleding is niet verplicht! ✅Je bent niet jonger dan 4 jaar en niet ouder dan ongeveer 14 jaar. (Let op! Deelnemertjes tussen de 4 en 6 jaar mogen alleen deelnemen aan de AA proeven. Daarnaast moet de pony vastgehouden worden door een volwassene) Tijdens deze wedstrijd worden leuke prijsjes weg gegeven en het beloofd een gezellige dag te worden! Voor meer info over welke proeven de kinderen mogen rijden en hoe het in zijn werk gaat, stuur een mail aan Lisette Valkenborg; bixiedeverzameling@outlook.com. Wij leggen het je graag uit! Enthousiast geworden en wil je mee doen? Meld je aan door een mail te sturen O.v.v. Naam ruiter | Ponynaam | Klasse | Springen en/of Dressuur Bij inschrijving gaat u akkoord dat uw naw gegevens door ons opgeslagen worden ten behoeve van onze startlijsten. Bij opgave ook vermelden als er géén foto’s gemaakt mogen worden t.b.v. onze facebook pagina.

Indeling: Volgorde: Dressuur: AA-A-B1. Springen AA-A Tijdens het springen is het dragen van een bodyprotector verplicht! 1e proef/parcours: 5 euro 2e proef/parcours: 4 euro. Wij zien jullie graag op 12 januari in manege de Kamp in Haps!